• Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksiin
  • Nopea toimitus
  • Turvallinen maksu Klarnalla

Henkilötietokäytäntö

Haluamme sinun tuntevan olosi aina turvalliseksi lähettäessäsi henkilötietojasi Micki Leksaker AB:lle (”Yhtiö” tai ”Micki Leksaker”).

Tällä henkilötietokäytännöllä Micki Leksaker haluaa osoittaa Yhtiön varmistavan henkilötietojesi käsittelyn EU:n tietosuoja-asetuksen 2016/679/EY (”GDPR”) mukaisesti. Micki Leksaker suojelee yksityisyyttäsi ja uskoo henkilökohtaisen yksityisyyden olevan äärimmäisen tärkeää. Siksi Yhtiö ottaa yksityisyytesi erittäin vakavasti.

Käyttämällä Micki Leksakerin palveluita hyväksyt tämän henkilötietokäytännön ja henkilötietojesi käsittelyn. Sen takia on tärkeää, että luet ja ymmärrät tämän henkilötietokäytännön ennen Yhtiön palveluiden käyttämistä.

Lue myös yhtiön evästekäytännöstä täällä.

Tämän tietosuojaselosteen sisältö:
  1. YLEISTÄ
  2. HENKILÖTIEDOISTA VASTAAVA TAHO
  3. HENKILÖTIEDOT, JOITA SÄILYTETÄÄN/KÄSITELLÄÄN JA MILLÄ PERUSTEELLA
  4. SÄILYTYSAIKA
  5. HENKILÖTIETOJESI JAKAMINEN JA SUOJAUS
  6. OIKEUTESI

1. YLEISTÄ

Tämä tietosuojaseloste kuvaa Yhtiön henkilötietojesi käsittelyä, jotka koskevat sinua verkkosivustomme käyttäjänä, asiakasklubin jäsenenä, ottaessasi meihin yhteyttä ja tehdessäsi ostoksia meillä. Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan myös oikeutesi ja kuinka voit käyttää näitä oikeuksiasi yhtiötä kohtaan.

Et ole velvollinen luovuttamaan henkilötietojasi Micki Leksakerille, mutta ilman sitä tietyt asiat, kuten tilauksesi käsittely, eivät onnistu.

Micki Leksaker pidättää oikeuden tämän tietosuojaselosteen muuttamiseen milloin tahansa. Tässä tapauksessa Micki Leksaker tulee julkaisemaan päivitetyn tietosuojaselosteen verkkosivuillaan https://mickiofsweden.com/ ja lisäksi tiedon siitä, milloin muutokset tulevat voimaan

2. HENKILÖTIEDOISTA VASTAAVA TAHO

Micki Leksaker AB, Y-tunnus 2802194-6, on henkilötietojesi käsittelystä vastaava taho ja siten vastuussa tietojesi asianmukaisesta ja turvallisesta sekä sovellettavan lainsäädännön mukaisesta käsittelystä.

Mikäli sinulla on kysyttävää Micki Leksakerin toimesta tapahtuvasta henkilötietojesi käsittelystä tai jos haluat käyttää oikeuksiasi, ota yhteyttä Micki Leksakeriin sähköpostitse osoitteeseen hello@micki.se tai postitse osoitteeseen Micki Leksaker AB, Industrivägen 7, 355 73 Gemla, Sverige.

3. HENKILÖTIEDOT, JOITA SÄILYTETÄÄN/KÄSITELLÄÄN JA MILLÄ PERUSTEELLA

Micki Leksakerin käytäntö takaa, että tallennamme ja käsittelemme tietojasi mahdollisimman vähän. Micki Leksaker kerää sinusta seuraavat henkilötiedot käyttäessäsi Micki Leksakerin palveluita.

  • Nimi.
  • Henkilötunnus.
  • Osoite (toimitus- ja laskutusosoite).
  • Sähköpostiosoite.
  • Puhelinnumero.
  • Luottotiedot.
  • IP-osoite.

Näitä muita tietoja sinusta voidaan myös kerätä.

  • Suosikkivalinnat.
  • Verkkosivuston mukautukset, kuten äskettäin katsellut tuotteet sekä kieli- ja valuuttatiedot.
  • Ostoskori.
  • Käyttäjänimi ja salasana.
  • Tilaustiedot, kuten tilauksen kommentit, toimitustiedot, mitkä tuotteet ostettiin, miten löysit tänne ja mitä maksutapaa ostoksen tekemiseen käytettiin. 
  • Kirjautumistiedot tukiasioihin liittyen, kuten selaimet, selainotsikot, vieraillut sivut ja tuotteet sekä virheilmoitukset.
  • Muut tiedot, jotka annat sähköpostitse tai vastaavalla tavalla.

(i) Kun rekisteröidyt asiakkaaksi

Micki Leksaker voi käsitellä näitä tietoja rekisteröityessäsi asiakkaaksi:

  • Nimi.
  • Henkilötunnus (vapaaehtoinen).
  • Osoite (toimitus- ja laskutusosoite).
  • Sähköpostiosoite.
  • Puhelinnumero.

Oikeusperustana tälle toimii suostumuksesi. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa ottamalla yhteyttä Micki Leksakeriin, jonka yhteystiedot löydät tämän käytännön kohdasta 2.

(ii) Kun teet ostoksia meillä, reklamoit tai seuraat tuotetta

  • Nimi.
  • Henkilötunnus.
  • Osoite (toimitus- ja laskutusosoite).
  • Sähköpostiosoite.
  • Puhelinnumero.
  • Luottotiedot (Klarnan kautta).

Mikäli asiasi koskee tilausta, emme voi tarjota sinulle tapauskohtaista apua ilman tilausnumeron antamista. Jos annat henkilötietosi ottaessasi meihin yhteyttä reklamaatioon tai tuotteen seurantaan liittyen, käsittelemme niitä voidaksemme vastata kysymykseesi ja auttaaksemme sinua kysymykseen liittyen. Oikeusperustana on yrityksemme oma intressi mahdollisimman hyvän asiakaspalvelun tarjoamiseen sinulle asiakkaana, potentiaalisena asiakkaana tai muussa tarkoituksessa.

(iii) Ottaessasi meihin yhteyttä

Yhteyden ottaminen meihin on vapaaehtoista, mutta jotta voimme palata sinulle muuten kuin suoraan puhelimitse, on sinun annettava sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi. Mikäli asiasi koskee tilausta, emme voi tarjota sinulle tapauskohtaista apua ilman tilausnumeron antamista. Mikäli annat henkilötietosi ottaessasi meihin yhteyttä, käsittelemme niitä voidaksemme vastata kysymykseesi ja auttaaksemme sinua asiassasi. Oikeusperustana on kanssasi tekemämme sopimuksen täytäntöönpano, jos olet asiakkaamme. Mikäli taas et ole asiakkaamme, oikeusperustana on intressien tasapaino, jossa Yhtiöllä on intressi vastata kysymyksiin ja käsitellä niitä sekä antamasi suostumus tietojen luovuttamiseen meille.

(iv) Verkkosivustoa käytettäessä

Teknisiä tietoja voidaan käyttää. Tämä tarkoittaa verkkosivustoa käyttäessäsi luotavia tietoja, kuten tietoja käyttämäsi laitteen käyttöjärjestelmistä ja muusta tekniikasta, verkkosivuston vierailujaksosta, verkkosivuston viimeisestä avausajasta, verkkosivuston vierailuhistoriasta, mahdollisista pitkistä vasteajoista jne. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperustana näissä tapauksissa on intressien tasapaino, jossa Micki Leksakerin intressi parannusten ja johtopäätösten tekemiseen sivuston käytön perusteella on tärkeämpi kuin käyttäjän etu suojella tätä informaatiota. Evästeitä ja vastaavia teknologioita koskevien tietojen muuta keräämistä varten katso evästekäytäntömme täällä.

(v) Tilatessasi uutiskirjeen

Kun rekisteröidyt uutiskirjeemme vastaanottajaksi, on sinun annettava sähköpostiosoite, jotta voimme lähettää uutiskirjeet sinulle. Oikeusperustana tälle toimii suostumuksesi. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa joko ottamalla meihin suoraan yhteyttä tai käyttämällä jokaisen uutiskirjeen alareunasta löytyvää linkkiä.

Joissakin tapauksissa joudumme jakamaan henkilötietosi kolmansien osapuolten, kuten IT-palvelujen, markkinointipalvelujen, maksupalvelujen ja kuljetuspalvelujen tarjoajien sekä muiden yhteistyökumppaneidemme kanssa kohdassa 5 kuvatulla tavalla.

4. SÄILYTYSAIKA

Micki Leksaker säilyttää henkilötietoja vain niin kauan kuin on tarpeen niiden tarkoitusten toteuttamiseksi, joita varten tiedot on kerätty, tai niin kauan kuin yritys on lain mukaan velvollinen säilyttämään henkilötietoja.

(i) Siitä saakka kun rekisteröidyt asiakkaaksi – Siihen asti kun lopetat tilisi. Mikäli asiakkuutesi on ollut epäaktiivisena 36 kuukautta, poistamme tilisi ja siihen liittyvät tiedot, mikäli meillä ei ole saatavia sinulta. Epäaktiivisuudella tarkoitamme, että et ole tehnyt rekisteröityjä ostoja.

(ii) Tehdessäsi ostoksia meillä tai reklamoidessasi tuotteesta – Kunnes osto on suoritettu (mukaan lukien toimitus ja maksu) sekä 36 kuukauden ajan sen jälkeen, jotta pystymme käsittelemään mahdolliset reklamaatiot ja takuuasiat.

(iii) Seuratessasi tuotetta – Kunnes saat viestin, että seuraamaasi tuotetta on jälleen varastossa.

(iiii) Ottaessasi meihin yhteyttä – Tietoja käsitellään siihen saakka, kunnes asiakaspalvelutilanne on saatu päätökseen ja 36 kuukauden ajan sen jälkeen, jotta voimme tarjota parempaa asiakaspalvelua mahdollisen uuden tarpeen sattuessa.

(v) Käyttäessäsi verkkosivustoa – Tietoja säilytetään enintään 26 kuukautta. Katso myös kohta 3 (iv) sekä evästekäytäntömme.

(vi) Tilatessasi uutiskirjeen – Siihen saakka kunnes suljet tilisi tai olet ollut passiivinen 36 kuukautta kohdan (i) mukaisesti.

Joissakin tapauksissa henkilötietoja voidaan säilyttää pidempään yrityksen laillisten intressien suojaamiseksi, esim. oikeusprosessin takia. Tämän jälkeen henkilötiedot poistetaan.

5. HENKILÖTIETOJEN JAKAMINEN JA SUOJAAMINEN

Micki Leksaker on ryhtynyt tarvittaviin turvatoimiin henkilötietojesi suojaamiseksi luvattomalta käytöltä, muuttamiselta tai poistamiselta, jotta voit tuntea olosi täysin turvalliseksi luovuttaessasi henkilötietojasi meille.

Kaikki henkilötiedot säilytetään korkeat turvallisuusvaatimukset täyttävillä palvelimilla. Pyrimme myös kaikkien henkilötietojen salaamiseen, mikäli se on mahdollista.

Micki Leksaker voi jakaa henkilötietoja kolmansille osapuolille tapauksissa, joissa olet antanut suostumuksesi tai joissa sille on olemassa jokin muu laillinen peruste. Micki Leksaker kuitenkin pyrkii tekemään näin vain rajoitetusti.

Joissakin tapauksissa joudumme jakamaan henkilötietosi kolmansien osapuolten, kuten IT-palvelujen, markkinointipalvelujen, maksupalvelujen ja kuljetuspalvelujen tarjoajien sekä muiden yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tietojen jakaminen maksu- ja kuljetuspalvelujen tarjoajille tapahtuu asiakkaan kanssa tehdyn sopimuksen täyttämiseksi. Pyrimme tekemään sopimuksen henkilötietojen jakamisesta meidän ja kolmansien osapuolten välillä siten, että henkilötietoja käytetään vain kolmannelle osapuolelle osoitettuun tarkoitukseen ja vain sen toteuttamiseen tarvittavan ajan. Käytämme henkilötietojasi myös voidaksemme mukauttaa sinulle suunnattuja mainoksia ja markkinointia. Teemme näin näyttääksemme sinulle mahdollisimman osuvia mainoksia.

Micki Leksaker pyrkii aina käsittelemään ja säilyttämään henkilötietojasi EU/ETA-alueen sisällä. Käyttäjän tulee huomioida, että EU:n/ETA:n ulkopuoliset säännöt voivat heikentää henkilötietojesi suojaa.

Jos henkilötietojasi on siirrettävä tai säilytettävä EU:n/ETA:n ulkopuolella, Micki Leksaker valitsee nämä toimittajat äärimmäisen huolellisesti ja yksityisyyttäsi kunnioittaen. Micki Leksaker toteuttaa myös tarvittavat turvatoimet varmistaakseen, että henkilötietojasi käsitellään turvallisesti ja riittävällä suojaustasolla (esimerkiksi hyväksyttyjen vakiolausekkeiden ja asianmukaisten lisäsuojatoimenpiteiden avulla).

Micki Leksaker voi siirtää henkilötietoja Yhdysvaltoihin. Teemme tämän kolmannen osapuolen palveluiden kautta, joita käytämme markkinointitarkoituksiin.

Riittävästä suojan tasosta ei ole olemassa päätöksiä siirrettäessä henkilötietoja Yhdysvaltoihin, ja siten on olemassa riski henkilötietojesi jakamisesta esimerkiksi Yhdysvaltain viranomaisille, koska Yhdysvalloissa on tällä hetkellä löyhempi henkilötietojen suojaa koskeva lainsäädäntö kuin EU:n jäsenvaltioissa. Toisin sanoen henkilötietojen suojaustaso on Yhdysvalloissa huomattavasti alhaisempi kuin EU:ssa. Siirtoja Yhdysvaltoihin ei kuitenkaan koskaan tehdä ilman erityistä suostumustasi joka kerta verkkosivustollamme vieraillessasi, jonka voit peruuttaa milloin tahansa.

6. OIKEUTESI

Maksuton rekisteriote

Micki Leksakerin ollessa henkilötiedoista vastaava taho, on sinulla mahdollisuus saada milloin tahansa maksuton rekisteriote. Tämä sisältää tiedot siitä, mitä henkilötietoja sinusta on rekisteröity, näiden henkilötietojen käsittelemisen tarkoitukset ja tiedot siitä, mistä nämä henkilötiedot on saatu ja kenelle vastaanottajalle tiedot on luovutettu tai tullaan luovuttamaan. Sinulla on myös oikeus saada rekisteriotteeseen tietoa tietojen todennäköisestä säilytysajasta tai tämän ajanjakson määrittämiseen käytetyistä kriteereistä. Sinulla on myös oikeus saada selville, mikäli automatisoitua päätöksentekoa (mukaan lukien profilointi) käytetään. Tällaisten tietojen saantipyyntö on tehtävä kirjallisesti ja lähetettävä Micki Leksakerille kohdassa ”Henkilötiedoista vastaava taho” annettuun osoitteeseen.

Tietojen siirrettävyys

Sinulla on oikeus tietojen siirrettävyyteen eli oikeus tietyin edellytyksin saada ja siirtää henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa toiselle henkilötiedoista vastaavalle taholle.

Korjaaminen ja poistaminen

Micki Leksaker korjaa, täydentää, poistaa tai muuttaa tunnistamattomiksi virheellisiksi, epätäydellisiksi tai harhaanjohtaviksi havaitut tiedot, joko pyynnöstäsi tai omasta aloitteestaan. Yhtiö on tietyissä tapauksissa velvollinen käsittelemään henkilötietojasi, vaikka olisit pyytänyt niiden poistamista, esimerkiksi lainmukaisen velvoitteen täyttämiseksi tai yleisen edun mukaisen tehtävän suorittamiseksi sanan- ja tiedonvälityksen vapauden osalta.

Käytön rajoittaminen

Joissakin tapauksissa sinulla on oikeus vaatia henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista. Rajoittaminen tarkoittaa tietojen merkitsemistä siten, että niitä voidaan jatkossa käsitellä vain tiettyihin rajoitettuihin tarkoituksiin.

Suostumuksen peruuttaminen

Sinulla on oikeus peruuttaa henkilötietojesi käsittelyä varten antamasi suostumus tapauksissa, joissa olet aiemmin antanut suostumuksesi siihen.

Automaattinen päätöksenteko

Sinulla on oikeus kieltää yksinomaan automatisoituun päätöksentekoon (sisältäen profiloinnin) perustuva tietojen käsittely, kun tällä päätöksellä on sinuun oikeudellisia vaikutuksia tai se vaikuttaa sinuun muuten merkittävästi.

Oikeuksien käyttäminen, kysymysten esittäminen tai valitusten tekeminen

Mikäli haluat käyttää jotakin yllä luetelluista oikeuksista, jos sinulla on kysyttävää Yhtiön hallussa olevista henkilötiedoista, mikäli haluat kysyä jotakin tästä tietosuojakäytännöstä tai jos olet tyytymätön siihen, miten Micki Leksaker käsittelee henkilötietojasi, älä epäröi ottaa yhteyttä Micki Leksakeriin. Yhteystietomme löytyvät tämän selosteen kohdasta 2.

Sinulla on lisäksi oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle (tietosuoja@om.fi).