• Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksiin
  • Nopea toimitus
  • Turvallinen maksu Klarnalla

Tietosuojakaytanto

 

 

Näin käsittelemme henkilötietojasi:

 
Micki Leksaker AB välittää yksityisyydestäsi. Henkilötiedot ovat tietoja, jotka voidaan yhdistää suoraan tai epäsuorasti sinuun. Keräämme, käsittelemme ja tallennamme henkilötietoja sovellettavien lakien mukaan, erityisesti tietosuojalain (pykälä 2016/679/EU) ja alla esitetyn mukaisesti. 
 
Haluamme kertoa sinulle, miksi tallennamme tiettyjä henkilötietoja, millä tavoin käytämme niitä ja mitkä oikeudet sinulla on saada tietää, mitä tietoja tallennamme  ja kuinka niitä käsitellään. Haluamme sinun lukevan tietosuojakäytäntömme huolellisesti, jotta ymmärrät, mitä se tarkoittaa. Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää. 
 
Henkilötietojen rekisterinpitäjät: 
Micki Leksaker AB 
hello@micki.fi

 

 

Käsittelemme seuraavia henkilötietoja:

Saatamme joutua käsittelemään seuraavia henkilötietoja: 

  • Nimi 
  • Henkilötunnus
  • Osoite 
  • Sähköpostiosoite 
  • Puhelinnumero 
  • Luottotiedot
  • Käyttäjätunnus ja salasana 
  • Ostoskori 
  • Suosikki-valinnat 
  • Sivuston mukautukset, kuten äskettäin katsotut tuotteet sekä kieli- ja valuuttatiedot 
  • IP-osoite 
  • Tilaustiedot, kuten toimitus- ja laskutusosoite, tilauksen kommentit, toimitustiedot, mitkä tuotteet ostettiin, miten löysit ne täältä ja mitä maksutapaa ostohetkellä käytettiin. 
  • Lokitiedot tukikysymyksistä, kuten verkkoselain, verkkoselaimen otsikot, vieraillut sivut ja tuotteet sekä virheilmoitukset. 
  • Sekä muita tietoja, jotka annat sähköpostitse tai vastaavalla tavalla. 
     
    Käsittelemme henkilötietojasi pääasiassa kanssasi tehdyn sopimuksen vuoksi, joko ostojen tai tilausten toteuttamiseksi, kiinnostuksenilmausten käsittelemiseksi, asiakassuhteidemme hallinnoimiseksi, reklamaatioiden käsittelemiseksi ja sopimukseen liittyvien tuotteiden ja palveluiden toimittamiseksi. Tietojasi voidaan käyttää myös liiketoiminnan kehittämiseen ja menetelmiin, liiketoiminnan ja markkinoiden analysointiin, tilastointiin sekä tavaroidemme ja palveluidemme markkinointiin. 

 

 Näin tallennamme henkilötietojasi:

Jotta henkilötietosi olisivat suojassa, mukautamme tietoturvaan liittyvää työtämme jokaiseen tilanteeseen. Käytämme myös salausta tietoihin, jotka lähetät meille internetin kautta. 
 
Emme säilytä henkilötietojasi kauemmin kuin on tarpeen säilytyksen tarkoitus huomioon ottaen; ajan, jonka olemme velvollisia tekemään niin  lain tai muun velvoitteen vuoksi, ja ajan, jolloin voimme käyttää tietojasi tuotteidemme ja palveluidemme markkinoimiseen. Jos et enää ole asiakkaamme, säilytämme markkinointitarkoituksiin tarvittavia henkilötietoja enintään vuoden ajan. Tämä jälkeen tiedot anonymisoidaan tai poistetaan. Jos ilmoitat, ettet halua enää saada uutiskirjeitä tai vastaavia tietoja meiltä, ​​poistamme tietosi tästä osiosta mahdollisimman pian. Työntekijöillämme on pääsy henkilötietoihin vain, jos sitä vaaditaan heidän tehtäviensä hoitamiseksi. 
 
Normaalisti henkilökohtaiset tiedot tallennetaan ja niitä käsitellään vain meillä Micki Leksaker AB:ssa. Joissakin tapauksissa meidän on kuitenkin jaettava henkilötietosi kolmannen osapuolen, kuten valmistajiemme, alihankkijoidemme, IT-kumppaneidemme, markkinointipalvelutoimittajiemme, maksupalvelujen tarjoajiemme, kuljettajiemme ja muiden yhteistyökumppaneidemme, kanssa. Teemme tämän voidaksemme toteuttaa sitoumuksemme sinua kohtaan ja tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Henkilötietojasi voidaan jakaa kolmansille osapuolille myös, jos laki ja viranomaisen tai tuomioistuimen päätös edellyttää meitä tekemään niin. Vältämme mahdollisuuksien mukaan henkilötietojen lähettämistä EU/ETA:n ulkopuolelle. Joissakin tapauksissa tämä voi kuitenkin olla tarpeen, jotta voimme toimittaa tilauksesi sinulle. Voimme myös joissakin tapauksissa käyttää IT-toimittajia ja muita toimittajia EU/ETA:n ulkopuolella. 

 

Evästeet

Mickiofsweden.com käyttää ns. evästeitä käyttökokemuksesi räätälöimiseksi ja verkkosivuston parantamiseksi. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi ja joita voidaan käyttää esimerkiksi verkkosivuillamme käymäsi aktiviteetin seuraamiseksi. Evästeet eivät sisällä henkilökohtaisia ​​tietoja sinusta vierailijana. 
 
Evästeitä on kahdenlaisia: 
Pysyvä eväste, joka säilyy tietokoneellasi tietyn ajan 
Istuntoeväste, joka tallennetaan vain vierailun aikana verkkosivustolla.  
Istuntoevästeet katoavat, kun suljet verkkoselaimesi. 
 
Voit valita itse, haluatko hyväksyä evästeet. Jos et hyväksy evästeiden käyttöä, voit poistaa ne käytöstä selaimesi suojausasetuksissa. Selaimen kautta voit myös poistaa aiemmin tallennetut evästeet. Jos päätät olla hyväksymättä evästeitä, tiettyjen verkkosivustojen toiminnot saattavat olla rajoitettuja. . 

 

 

Näin käytämme evästeitä Mickiofsweden.com-sivustolla:

Asetukset ja mukauttaminen 
Käytämme evästeitä mickiofsweden.com-verkkosivun mukauttamiseksi sen perusteella, mitä olet verkkosivuilla tehnyt. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi sitä, mitkä tuotteet olet merkinnyt suosikeiksi, miten tuotteet näkyvät kategoriasivujen luetteloissa, kieli- ja valuuttatiedot sekä viimeksi katsomasi tuotteet. Teemme tämän, jotta etsimiesi tietojen löytäminen olisi mahdollisimman helppoa ja nopeaa. 
 
Markkinointi 
Käytämme evästeitä, jotka keräävät tietoja siitä, mitä teet mickiofsweden.com-sivustolla, jotta voimme kohdistaa mainonnan ja markkinoinnin Facebookissa ja muilla alustoilla. Teemme tämän näyttääksesi sinulle mahdollisimman sopivia mainoksia. 
 
Analyysi 
Google Analyticsin ja muiden tilastotyökalujen avulla voimme seurata tilastotietoa siitä, miten mickiofsweden.com-sivustoa käytetään. Tämä auttaa meitä kehittämään ja parantamaan mickiofsweden.com-sivustoa. 

 

 

Sinulla on oikeus henkilötietoihisi

Oikeus pääsyyn 
Sinulla on oikeus saada tietoja siitä, mitä henkilötietoja säilytämme ja käsittelemme sinusta, ja saada pääsy näihin henkilötietoihin maksutta kerran vuodessa. Sinulla on oikeus siirtää tällaiset tiedot toiselle henkilötiedoista vastaavalle taholle (tietojen siirrettävyys). 
 
Oikeus tulla unohdetuksi 
Tietyissä tapauksissa sinulla on oikeus saada henkilökohtaiset tietosi poistettua meiltä, ​​esimerkiksi jos tietoja ei enää tarvita yhteydenpitoon kanssamme tai jos henkilötietoja on käsitelty laittomasti. Meidän on kuitenkin lain mukaan tallennettava tietyt tiedot. Ota meihin yhteyttä saadaksesi henkilökohtaiset tietosi poistetuksi. 
 
Oikeus rajoituksiin 
Tietyissä tapauksissa sinulla on oikeus vaatia, että rajoitamme henkilötietojen käsittelyä. Jos tiedot ovat mielestäsi virheellisiä, voit esimerkiksi vaatia niiden korjaamista. Sinulla on myös oikeus pyytää, että henkilötietojasi ei käytetä suoramarkkinointiin. Kun laki ei enää velvoita meitä säilyttämään henkilötietojasi, voit myös vaatia, että rajoitamme käsittelemiemme tietojen määrää. 
 
Oikeus vastustaa 
Sinulla on oikeus kertoa mielipiteesi siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi. Siinä tapauksessa sinun on ilmoitettava selvästi, mitä henkilötietojen käyttöä tai käsittelyä et hyväksy. 
 
Oikeus valittaa 
Jos sinulla on näkemyksiä tai kysymyksiä henkilötietojesi käsittelystä, ota meihin yhteyttä. Sinulla on myös oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle tai muulle taholle, joka valvoo verkkokaupankäyntiä maassa, jossa asut tai työskentelet (Ruotsissa kyseinen taho on Datainspektionen www.datainspektionen.se) . 
 
Henkilöllisyytesi 
Meidän on voitava vahvistaa henkilöllisyytesi, ennen kuin voimme auttaa sinua missä tahansa yllä mainituista vaiheista. 
 
Henkilötietojen rekisterinpitäjät: 
Micki Leksaker AB 
hello@micki.fi