• Gratis frakt over 999 kr
  • Rask levering
  • Kjøp trygt med Klarna

Personopplysningspolicy

Du skal alltid kunne føle deg trygg når du oppgir personopplysninger til Micki Leksaker AB ("Selskapet" eller "Micki Leksaker”). Med denne personopplysningspolicyen ønsker Micki Leksaker å vise hvordan Selskapet sikrer at dine personopplysninger behandles i henhold til EUs personvernforordning 2016/679/EC ("GDPR"). Micki Leksaker beskytter din personlige integritet og anser at personlig integritet er av største betydning. Hos Micki Leksaker tar vi personvernet ditt svært alvorlig.

Ved å bruke Micki Leksaker sine tjenester, godtar du denne personopplysningspolicyen og vår behandling av dine personopplysninger. Det er derfor viktig at du leser og forstår denne personopplysningspolicyen før du bruker Selskapets tjenester.

Se også selskapets policy for cookies her.

Denne personvernpolicyen beskriver:
  1. GENERELT
  2. PERSONOPPLYSNINGSANSVARLIG
  3. PERSONOPPLYSNINGER SOM LAGRES / HÅNDTERES OG PÅ HVILKET BEHANDLINGSGRUNNLAG
  4. OPPBEVARINGSTID
  5. DELING OG BESKYTTELSE AV PERSONOPPLYSNINGENE DINE
  6. DINE RETTIGHETER

1. GENERELT

Denne personvernpolicyen beskriver hvordan Selskapet behandler personopplysninger om deg som bruker av nettstedet vårt, kundeklubbmedlem, når du kontakter oss og når du handler hos oss. Denne personvernpolicyen beskriver også dine rettigheter og hvordan du kan utnytte dine rettigheter overfor Selskapet.
Du er ikke forpliktet til å oppgi personopplysninger til Micki Leksaker, men uten at dette skjer kan enkelte oppgaver ikke håndteres, for eksempel håndtering av bestillingen din.
Micki Leksaker forbeholder seg retten til å endre denne personvernpolicyen når som helst. Dersom dette skjer, vil Micki Leksaker publisere den justerte personvernpolicy på nettstedet https://mickiofsweden.com/nb/ med informasjon om når endringene trer i kraft.

2. PERSONOPPLYSNINGSANSVARLIG

Micki Leksaker AB, org.nr. 556063-9022, er personopplysningsansvarlig for dine personopplysninger og er dermed ansvarlig for at personopplysningene dine blir håndtert på en korrekt og sikker måte i henhold til gjeldende lovgivning.
Hvis du har spørsmål om hvordan Micki Leksaker håndterer personopplysningene dine eller om du ønsker å utøve rettighetene angående dine personopplysninger, vennligst kontakt Micki Leksaker via e-post på hello@micki.no eller per post til Micki Leksaker AB, Industrivägen 7, 355 73 Gemla, Sverige.

3. PERSONOPPLYSNINGER SOM LAGRES / HÅNDTERES OG PÅ HVILKET BEHANDLINGSGRUNNLAG

Micki Leksaker sin policy innebærer at vi lagrer og håndterer så lite av informasjonen din som mulig. Micki Leksaker vil samle inn følgende personopplysninger fra deg når du bruker Micki Leksaker sine tjenester.

  • Navn.
  • Personnummer.
  • Adresse (leverings- og faktureringsadresse).
  • E-postadresse.
  • Telefonnummer.
  • Kredittopplysninger
  • IP-nummer.

Denne informasjonen kan også samles inn fra deg.

  • Favorittmarkering.
  • Tilpasninger av nettstedet, som nylig viste produkter og språk- og valutainformasjon.
  • Handlevogn.
  • Brukernavn og passord.
  • Bestillingsinformasjon, som ordrekommentarer, leveringsinformasjon, hvilke produkter som ble kjøpt, hvordan du fant veien hit og hvilken betalingsmåte som ble brukt ved kjøpet.
  • Informasjonslogg om supportforespørsler, for eksempel nettlesere, headers fra nettlesere, besøkte sider og produkter, og feilmeldinger.
  • Annen informasjon som du oppgir via e-post eller lignende.

(i) Når du registrerer deg som medlem

Micki Leksaker kan håndtere denne informasjonen når du registrerer deg som medlem:

  • Navn.
  • Personnummer (valgfritt)
  • Adresse (leverings- og faktureringsadresse).
  • E-postadresse.
  • Telefonnummer.

Det rettslige grunnlaget for dette er samtykket ditt. Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å kontakte Micki Leksaker. Du finner kontaktinformasjon under punkt 2 i denne policyen.

(ii) Når du handler hos oss, reklamerer eller overvåker en vare

  • Navn.
  • Personnummer.
  • Adresse (leverings- og faktureringsadresse).
  • E-postadresse.
  • Telefonnummer.
  • Kredittopplysninger (via Klarna)

Dersom saken din gjelder en bestilling, vi vil ikke være i stand til å hjelpe deg spesifikt uten at du oppgir ordrenummer. Dersom du oppgir personopplysningene dine når du kontakter oss for en reklamasjon eller bevoktning av en vare, behandler vi dette for å kunne svare på spørsmålet ditt og hjelpe deg med spørsmålet. Det rettslige grunnlaget er vår berettigede interesse som selskap for å kunne yte en så god kundeservice som mulig til deg som kunde, potensiell kunde eller til andre formål.

(iii) Når du kontakter oss

Det er frivillig å kontakte oss, men for at vi skal kunne gi deg en direkte tilbakemelding på annen måte enn i en direkte telefonsamtale, må du oppgi en e-postadresse eller et telefonnummer. Dersom saken din gjelder en bestilling, vi vil ikke være i stand til å hjelpe deg spesifikt uten at du oppgir ordrenummer. Dersom du oppgir personopplysningene dine når du kontakter oss, behandler vi dette for å kunne svare på spørsmålet ditt og hjelpe deg med spørsmålet. Det juridiske grunnlaget for slik behandling er, dersom du er en kunde hos oss, å kunne oppfylle vår avtale med deg. Dersom du ikke er vår kunde, er vårt rettslige grunnlag en interesseavveining, hvor Selskapet har interesse av å kunne svare på og håndtere spørsmålene samt et samtykke fra deg til å gi opplysningene til oss.

(iv) Når du bruker nettstedet

Tekniske data kan innhentes. Dette betyr informasjon som genereres når du bruker nettstedet, for eksempel informasjon om operativsystemer og annen teknologi for enheten du bruker, besøkstid på nettstedet, når nettstedet sist ble åpnet, besøkshistorikk på nettstedet, informasjon om eventuelle lange svartider, osv. I disse tilfellene er det et rettslig grunnlag for å behandle personopplysninger, en interesseavveining hvor Micki Leksaker sin interesse i å kunne gjøre forbedringer og trekke konklusjoner basert på brukermønsteret som er viktigere enn brukerens interesse av å beskytte denne informasjonen. For annen innsamling av informasjon om cookies og lignende teknologier, kan du lese vår cookiepolicy her.

(v) Når du registrerer deg for nyhetsbrevet

Når du registrerer deg for å motta våre nyhetsbrev, må du oppgi en e-postadresse slik at vi kan sende deg nyhetsbrevene. Det rettslige grunnlaget for dette er samtykket ditt. Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke, enten ved å kontakte oss direkte eller ved å bruke lenken nederst i hvert nyhetsbrev.

I noen tilfeller vil vi dele personopplysningene dine med tredjeparter, som våre IT-leverandører, markedsføringsleverandører, betalingstjenesteleverandører, transportører og andre partnere i henhold til det som er beskrevet i punkt 5.

4. OPPBEVARINGSTID

Micki Leksaker lagrer personopplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålene som dataene ble samlet inn for eller så lenge selskapet er forpliktet til å lagre personopplysninger i henhold til loven.

(i) Når du registrerer deg som medlem – Helt til du avslutter kontoen din. Hvis medlemskapet ditt har vært inaktivt i 36 måneder, vil vi slette kontoen din og relatert informasjon, forutsatt at du ikke har noen gjeld hos oss. Med inaktivitet mener vi at du ikke har registrert et kjøp.

(ii) Når du handler hos oss eller reklamerer på en vare – Inntil kjøpet er gjennomført (inkludert levering og betaling) og i en periode på 36 måneder deretter for å kunne håndtere eventuelle reklamasjoner og garantiærender.

(iii) Når du overvåker en vare - Inntil du har fått svar om at varen du har under overvåkning er tilbake på lageret.

(iiii) Når du kontakter oss – Opplysningene behandles frem til kundeservicesaken er avsluttet og i en periode på 36 måneder deretter for å kunne gi bedre kundeservice ved en eventuell fornyet sak.

(v) Når du bruker nettstedet - Informasjonen lagres i maksimalt 26 måneder. Se også punkt 3 (iv) og vår cookiespolicy.

(vi) Når du registrerer deg for et nyhetsbrev – Inntil du avslutter kontoen din eller til du har vært inaktiv i 36 måneder i henhold til (i).

I noen tilfeller kan personopplysninger lagres lenger for å beskytte selskapets rettslige interesser, f.eks. i en rettslig prosess. Deretter slettes personopplysningene.

5. DELING OG BESKYTTELSE AV PERSONOPPLYSNINGENE DINE

For at du skal føle deg trygg når du sender inn dine personopplysninger til oss, har Micki Leksaker tatt nødvendige sikkerhetstiltak for å beskytte dine personopplysninger mot uautorisert tilgang, endring og sletting.

Alle personopplysninger lagres på tjenester med høye sikkerhetskrav. Vi tilstreber også at alle personopplysninger skal krypteres der dette er mulig.
Micki Leksaker kan dele personopplysninger med tredjeparter i tilfeller der du har samtykket eller dersom det er et annet rettslig grunnlag for slik håndtering. Micki Leksaker innrømmer imidlertid at dette bør gjøres restriktivt.

I noen tilfeller vil vi dele dine personopplysninger med tredjeparter, som våre IT-leverandører, markedsføringsleverandører, betalingstjenesteleverandører, transportører og andre samarbeidspartnere. Deling med betalingstjenesteleverandører og transportører gjøres for å oppfylle avtalen med deg som en kunde. Vi tilstreber å etablere personopplysning assistent avtaler mellom oss og tredjeparter slik at personopplysningene bare brukes til formålet vi sendte dem til tredjeparten og bare den tiden som er nødvendig for å oppfylle formålet. Vi bruker også dine personopplysninger for å kunne sende målrettet annonsering og markedsføring til deg. Vi gjør dette for å vise deg mest mulig relevant informasjon.

Micki Leksaker tilstreber alltid å behandle og lagre personopplysningene dine innenfor EU/EØS. Brukeren bør være klar over at regler utenfor EU/EØS kan innebære mindre beskyttelse av personopplysningene dine.

Skulle dine personopplysninger måtte overføres og lagres utenfor EU/EØS, velger Micki Leksaker disse leverandørene med den største omhu og av hensyn til personvernet ditt. Micki Leksaker vil også ta alle nødvendige sikkerhetstiltak for å sikre at dine personopplysninger håndteres sikkert og med et tilstrekkelig beskyttelsesnivå (for eksempel ved hjelp av godkjente standardklausuler og ytterligere hensiktsmessige sikkerhetstiltak).

Micki Leksaker kan overføre personlig informasjon til USA. Dette gjør vi gjennom tredjepartstjenester som vi bruker i markedsføringsformål.

Når personopplysninger overføres til USA, er det ingen beslutning om tilstrekkelig beskyttelsesnivå og det er en risiko for at dine personopplysninger deles med for eksempelvis amerikanske myndigheter, siden USA har i dag mer inngripende lovgivning enn EUs medlemsland har lov til å ha når det gjelder beskyttelse av personopplysninger. Beskyttelsen av personopplysninger i USA er med andre ord betydelig lavere enn i EU. Overføringer til USA blir imidlertid aldri gjort uten ditt spesifikke samtykke hver gang du besøker nettstedet vårt, som du kan tilbakekalle når som helst.

6. DINE RETTIGHETER

Kostnadsfritt registreringsbevis

Forutsatt at Micki Leksaker er personopplysningsansvarlig, har du til enhver tid et kostnadsfritt registreringsbevis om hvilke personopplysninger som er registrert om deg, formålene med behandlingen av disse personopplysningene og informasjon om hvor disse personopplysningene er innhentet fra, og til hvilke mottakere opplysningene er eller skal utleveres. Du har også rett til å få informasjon i registreringsbeviset om den antatte perioden dataene vil bli lagret i eller hvilke kriterier som er brukt for å fastsette denne perioden. Du har også rett til å finne ut om eksistensen av automatiserte beslutninger (inkludert profilering). Begjæringen om innsyn i slike opplysninger skal være skriftlig og sendes til Micki Leksaker på adressen oppgitt nedenfor under overskriften "Personopplysningsansvarlig".

Dataportabilitet

Du har rett til dataportabilitet, det vil si en rett til under visse betingelser å hente ut og overføre dine personopplysninger i et strukturert, alminnelig brukt og maskinlesbart format og få disse overført til en annen personopplysningsansvarlig.

Retting og sletting

Micki Leksaker vil, etter din begjæring eller på eget initiativ, rette, avidentifisere, komplettere eller slette informasjon som viser seg å være feilaktig, ufullstendig eller villedende. I noen tilfeller er selskapet forpliktet til å behandle dine personopplysninger selv om du har bedt om at disse fjernes, for eksempel i retten til ytrings- og informasjonsfrihet, for å oppfylle en rettslig forpliktelse eller for å utføre en oppgave i allmennhetens interesse.

Begrenset bruk

I noen tilfeller har du rett til å kreve at behandlingen av personopplysninger begrenses. Begrensning innebærer at opplysningene merkes slik at de i fremtiden kan bare behandles til visse begrensede formål.

Tilbakekallelse av samtykke

I tilfelle du har gitt oss samtykke til behandlingen av personopplysningene dine, har du rett til å tilbakekalle samtykket.

Automatisk beslutningstaking

Du har rett til å motsette deg behandling utelukkende basert på automatisert beslutningstaking (som inkluderer profilering), når beslutningstaking har en juridisk effekt på deg eller på annen måte påvirker deg betydelig.

Utøvelse av rettigheter, stille spørsmål eller innsending av klager

Hvis du ønsker å utøve noen av rettighetene som er angitt ovenfor, hvis du har spørsmål angående personopplysninger som holdes av Selskapet, hvis du har spørsmål om denne personvernpolicyen eller hvis du er misfornøyd med Micki Leksakers behandling av dine personopplysninger, ikke nøl med å ta kontakt med Micki Leksaker, hvis kontaktinformasjon finnes under punkt 2 i denne policyen.

Du har også rett til å sende inn en klage til personvernmyndigheten (postkasse@datatilsynet.no).