• Gratis frakt over 799 kr
  • Rask levering
  • Kjøp trygt med Klarna

Personvernpolicy

 

 

Slik behandler vi personopplysningene dine:

 
Vi i Micki Leksaker AB bryr oss om ditt privatliv. Personopplysninger er informasjon som kan knyttes direkte eller indirekte til deg. Vi samler inn, behandler og lagrer personopplysninger i samsvar med gjeldende lover, spesielt Personvernforordningen GDPR (2016/679/EU), og som angitt nedenfor. 
 
Vi vil gjerne informere deg om hvorfor vi lagrer visse personopplysninger om deg, hvordan vi bruker dem og hvilke rettigheter du har til å vite hvilke data vi lagrer samt hvordan de håndteres. Vi vil at du skal lese retningslinjene våre for personvern nøye, slik at du forstår hva det betyr. Gi oss beskjed hvis du har spørsmål.  
 
Behandlingsansvarlig: 
Micki Leksaker AB 
hello@micki.se 

 

 

Vi behandler disse personopplysningene:

Vi kan behandle følgende personopplysninger: 

  • Navn 
  • Personnummer 
  • Adresse 
  • E-postadresse 
  • Telefonnummer 
  • Kredittopplysninger 
  • Brukernavn og passord 
  • Handlevogn 
  • Favorittmarkeringer 
  • Tilpasninger av nettsiden, som sist viste produkt og språk- og valutainformasjon  
  • IP-nummer 
  • Bestillingsinformasjon, som leverings- og fakturaadresse, ordrekommentarer, leveringsinformasjon, hvilke produkter som ble kjøpt, hvordan du fant veien hit og hvilken betalingsmåte som ble brukt til kjøpet. 
  • Informasjon om logging av supportforespørsler, som nettlesere, nettleseroverskrifter, besøkte sider og produkter, samt feilmeldinger. 
  • I tillegg til annen informasjon som du oppgir via e-post eller lignende.
     
    Vi behandler dine personopplysninger først og fremst på grunn av avtaler med deg om gjennomføring av kjøp eller bestilling, behandle forespørsler, administrere kunderelasjoner, for å håndtere reklamasjoner, og for å levere varer og tjenester knyttet til avtaler med deg. Dine opplysninger kan også brukes til utvikling av virksomheten og metoder, for analyse av vår virksomhet og vårt marked, for statistikk og for markedsføring av våre varer og tjenester. 

 

Slik lagrer vi personopplysningene dine:

For at personopplysningene dine skal beskyttes, tilpasser vi vårt sikkerhetsarbeid til enhver situasjon. Vi bruker også kryptering av informasjon som du overfører til oss over internett. 
 
Vi lagrer ikke personopplysningene dine lengre enn det som er nødvendig i henhold til årsaken til lagringen, i løpet av den tiden er vi pålagt å gjøre det ved lov eller annen forpliktelse, og i løpet av den tiden vi kan bruke informasjonen din til å markedsføre våre produkter og tjenester. Om du sletter din konto hos oss, lagrer vi de personopplysningene som trengs for markedsføringsformål i maksimalt ett år. Deretter anonymiseres eller slettes opplysningene. Om du melder fra at du ikke lenger vil ha nyhetsbrev eller lignende informasjon fra oss, vil vi slette denne informasjonen så snart vi kan. Våre ansatte har kun tilgang til de opplysningene som er nødvendig for at de skal kunne utføre jobben sin.  
 
Normalt lagres og behandles personopplysningene dine kun av oss hos Micki Leksaker AB. I noen tilfeller må vi imidlertid dele personopplysningene dine med tredjeparter, for eksempel våre produsenter, underleverandører, IT-leverandører, markedsføringsleverandører, betalingstjenesteleverandører, operatører og andre partnere. Vi gjør dette for å kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg og gi deg best mulig service. Dine personopplysninger kan også bli utlevert til tredjeparter hvis vi er pålagt å gjøre det ved lov eller avgjørelse fra myndighet eller domstol. Så langt det er mulig, unngår vi å overføre dine personopplysninger utenfor EU/EØS. Men i noen tilfeller kan dette være nødvendig for å levere bestillingene dine til deg. Vi kan også bruke IT-leverandører og andre leverandører utenfor EU/EØS i noen tilfeller.  

 

Cookies (informasjonskapsler)

Mickiofsweden.com bruker cookies eller informasjonskapsler for å tilpasse brukeropplevelsen din og forbedre nettstedet. Cookies er små tekstfiler som lagres på datamaskinen din og kan for eksempel brukes til å følge det du gjør på nettstedet. Cookies inneholder ingen personopplysninger om deg som besøkende. 
 
Det finnes to typer cookies: 
En permanent cookie som forblir på datamaskinen din i en viss tidsperiode  
En øktcookie som bare lagres ved ditt besøk på nettstedet. Øktcookies forsvinner når du lukker nettleseren. 
 
Du velger om du vil godta cookies. Hvis du ikke godtar bruken av cookies, kan du slå dem av i nettleserens sikkerhetsinnstillinger. Gjennom nettleseren din kan du også slette tidligere lagrede cookies. Hvis du velger å ikke godta cookies, kan funksjonaliteten være begrenset på enkelte nettsider.

 

 

Slik bruker vi cookies på Mickiofsweden.com:

Innstillinger og tilpasning 
Vi bruker cookies for å tilpasse mickiofsweden.com etter hva du har gjort på nettstedet. Dette kan være produkter du har favorittmerket, hvordan produktene vises i listene på kategorisidene, språk- og valutainformasjon og de sist viste produktene dine. Vi gjør dette for å gjøre det så enkelt som mulig for deg å finne informasjonen du leter etter.  
 
Markedsføring 
Vi bruker cookies som samler informasjon om hva du gjør på mickiofsweden.com for å kunne målrette annonsering og markedsføring på Facebook og andre plattformer. Vi gjør dette for å vise deg så relevante annonser som mulig. 
 
Analyse 
Gjennom Google Analytics og andre måleverktøy kan vi føre statistikk over hvordan mickiofsweden.com brukes. Dette hjelper oss med å utvikle og forbedre mickiofsweden.com. 

 

 

Du har rett til dine personopplysninger

Rett til tilgang 
Du har rett til informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler om deg og å få tilgang til disse personopplysningene gratis en gang i året. Du har rett til å få overført slike opplysninger til en annen behandlingsansvarlig (dataportabilitet). 
 
Retten til å bli glemt 
I noen tilfeller har du rett til å få dine personopplysninger slettet av oss, for eksempel hvis opplysningene ikke lenger er nødvendige i kontakt med oss, eller hvis personopplysningene har blitt behandlet ulovlig. Vi må imidlertid lagre noen opplysninger ved lov. Du kontakter oss for å få dine personopplysninger slettet. 
 
Retten til begrensning 
I noen tilfeller har du rett til å kreve at vi begrenser behandlingen av dine personopplysninger. Hvis du for eksempel tror at informasjonen er feil, kan du be om at den korrigeres. Du har også rett til å be om at personopplysningene dine ikke brukes til direkte markedsføringsformål. Når vi ikke lenger er lovpålagt å lagre personopplysningene dine, kan du også kreve at vi begrenser hvilke opplysninger vi behandler. 
 
Retten til innvendinger 
Du har rett til å uttrykke din mening om hvordan vi behandler dine personopplysninger. Du må i så fall være tydelig med hvilke typer behandling du ikke aksepterer.  
 
Retten til å klage 
Hvis du har kommentarer til vår behandling av personopplysningene dine, kan du gjerne kontakte oss. Du har også rett til å sende inn en klage til en tilsynsmyndighet i landet der du bor eller arbeider (i Norge er dette Datatilsynet; www.datatilsynet.no) 
 
Din identitet 
Vi må verifisere identiteten din før vi kan hjelpe deg med noen av tiltakene ovenfor.  
 
Behandlingsansvarlig: 
Micki Leksaker AB 
hello@micki.se