• Fri fragt over 499 kr
  • Hurtig levering
  • Køb sikkert med Klarna
Indkøbskurv
Mine favoritter

Privatlivspolitik

 

 

Sådan behandler vi dine persondata:

 
Hos Micki Leksaker AB ønsker vi at værne om dit privatliv. Persondata er informationer, som direkte eller indirekte kan kobles sammen med dig som fysisk individ. Vi indsamler, behandler og lagrer persondata i henhold til den gældende lovgivning (2016/679/EU) og i forbindelse med de formål, der er angivet nedenfor.  
 
Vi vil her informere dig om, hvorfor vi lagrer disse persondata, på hvilken måde vi anvender dem, og til hvilke formål vi gemmer og behandler dem. Du bedes gennemlæse privatlivspolitikken grundigt, så du forstår, hvad den indebærer. Skriv gerne til os, hvis du har spørgsmål.  
 
Dataansvarlig: 
Micki Leksaker AB 
hello@micki.se 

 

 

Vi behandler disse persondata:

Vi kan håndtere følgende persondata: 

  • Navn 
  • CPR-nummer 
  • Adresse 
  • E-mailadresse 
  • Telefonnummer 
  • Kortoplysninger 
  • Brugernavn og adgangskode 
  • Indkøbskurv 
  • Favoritmarkeringer 
  • Tilpasninger af hjemmesiden, såsom senest viste produkter, samt sprog- og valutapræference 
  • IP-adresse 
  • Ordreoplysninger, såsom leverings- og faktureringsadresse, bestillingskommentarer, leveringsinformation, hvilke produkter du køber, hvordan du fandt siden, og hvilken betalingsmetode du anvendte ved købet.  
  • Logininformation til supportformål, såsom hvilken browser du anvender, headers fra browseren, besøgte sider, produkter og fejlmeddelelser.  
  • Samt anden information du videregiver via mail eller lignende.  

 
Vi behandler primært persondata i forbindelse med en købsaftale for at håndtere interesseangivelse, for at administrere vores kunderelationer, for at håndtere reklamationer samt for at levere varer og tjenester i henhold til den indgåede købsaftale. Dine oplysninger kan også blive anvendt til udvikling af vores forretningsmetoder, til analyse af virksomheden og markedet, til statistiske formål samt for at markedsføre varer og tjenester.  

 

Sådan gemmer vi dine persondata:

For at kunne lagre dine persondata på sikker vis tilpasser vi vores sikkerhedsarbejde til forskellige situationer. Vi anvender også kryptering af de respektive data, som du overfører til os via internettet.  
 
Vi gemmer ikke persondata længere, end hvad der er nødvendigt for det angivne formål og ej heller længere end, hvad lovgivningen eller andre forpligtelser kræver, eller længere end den tid, hvor oplysningerne anvendes til at markedsføre vores produkter og tjenester.  
 
Efter du har været kunde hos os, gemmer vi de nødvendige persondata til markedsføringsmål i højst et år. Derefter anonymiseres eller slettes de. Hvis du meddeler os, at du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve eller lignende information, vil vi slette dine persondata hurtigst muligt. Vores medarbejdere har kun adgang til de oplysninger, de skal bruge for at kunne udføre deres arbejdsopgaver.  
 
Normalt gemmer og behandler vi kun dine persondata internt hos Micki Leksaker AB. I visse tilfælde kan det dog være nødvendigt at dele dine persondata med en tredjepart, såsom producenter, underleverandører, IT-leverandører, markedsføringsleverandører, betalingstjenesteleverandører, transportører og andre samarbejdspartnere. Det gør vi for at kunne gennemføre vores forpligtelser over for dig som kunde og for at kunne give dig en så god service som muligt. Dine persondata kan også videregives til en tredjepart, hvis vi er forpligtede til dette i henhold til lovgivningen eller beslutninger fra myndigheder eller domstole. Så vidt det er muligt, undgår vi at overføre dine persondata til lokaliteter uden for EU/EES. I visse tilfælde kan det dog være nødvendigt for at kunne levere din ordre. Det kan også komme på tale at anvende IT-leverandører og andre leverandører uden for EU/EES.  

 

Cookies

Mickiofsweden.com anvender cookies for at tilpasse din brugeroplevelse og forbedre hjemmesiden. Cookies er små tekstfiler, der gemmes på din enhed, og som bl.a. kan anvendes til at spore din adfærd på nettet. Cookies indeholder ingen persondata om dig som besøgende.  
 
Der findes to typer cookies: 
Permanente cookies, som ligger på din enhed i et bestemt tidsrum.  
Sessioncookies, der gemmes i forbindelse med dit besøg på hjemmesiden. Sessioncookies forsvinder, når du lukker din browser.  
 
Du vælger selv, om du vil acceptere cookies. Accepterer du ikke cookies, kan du deaktivere dem i din browsers sikkerhedsindstillinger. I browseren kan du også slette tidligere gemte cookies. Vælger du ikke at acceptere cookies, kan det begrænse funktionaliteten på visse hjemmesider.

 

Sådan anvender vi cookies på Mickiofsweden.com:

Indstillinger og tilpasning 
Vi anvender cookies for at tilpasse mickiofsweden.com, efter hvad du foretager dig på hjemmesiden. Det kan handle om, hvilke produkter du har favoritmarkeret, hvordan produkterne vises på kategorisider, dine sprog- og valutapræferencer og dine senest viste produkter. Det sker for at gøre det så let som muligt for dig at finde den information, du søger.  
 
Markedsføring 
Vi anvender cookies, som samler information om, hvad du foretager dig på mickiofsweden.com. Det sker for at kunne annoncere og markedsføre på Facebook og andre platforme. Dette gør vi for at kunne vise dig så relevante annoncer som muligt.  
 
Analyse 
Gennem Google Analytics og andre markedsføringsværktøjer kan vi følge brugen af mickiofsweden.com. Det hjælper os med at udvikle og forbedre hjemmesiden.  

 

 

Registerindsigt i dine persondata

Ret til adgang 
Du har ret til at få oplyst, hvilke persondata vi behandler om din person. Du har ret til at få adgang til disse persondata én gang årligt, og det er en gratis service. Du har også ret til at få overført dine persondata til en anden udbyder (dataportabilitet). 
 
Ret til at blive glemt  
Du har i flere tilfælde ret til at få dine persondata slettet i vores system, eksempelvis hvis oplysningerne ikke længere er nødvendige i din kontakt med os, eller hvis de respektive persondata behandles på ulovlig vis. Visse oplysninger er vi imidlertid lovmæssigt forpligtede til at opbevare. Du kan kontakte os skriftligt, hvis du ønsker at få slettet dine data.  
 
Ret til begrænsning 
Du har ret til at kræve begrænsninger i behandlingen af dine persondata, dog med visse undtagelser. Hvis du mener, at de pågældende persondata enten ikke er korrekte eller er ufuldstændige, kan du kræve, at de korrigeres. Du har også ret til at bede om, at dine persondata ikke anvendes til direkte markedsføring. Når vi ikke længere er lovmæssigt forpligtede til at opbevare dine persondata, kan du også kræve, at vi begrænser de persondata, vi behandler.  
 
Ret til indsigelse 
Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata. I så fald skal du tydeligt angive, hvilken behandling du ikke accepterer.  
 
Ret til at klage 
Har du en holdning til vores behandling af dine persondata, er du velkommen til at kontakte os. Du har også ret til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed i det land, du bor eller arbejder. I Danmark er det Datatilsynet, der er tilsynsmyndighed: https://www.datatilsynet.dk/ 
 
Din identitet 
Vi har brug for at fastslå din identitet, inden vi kan hjælpe dig med de ovenstående forhold.   
 
Dataansvarlig: 
Micki Leksaker AB 
hello@micki.se